top of page

NIEUWS

28/06/2020

Beste klant

 

U heeft het misschien al opgemerkt, maar sinds kort luistert uw partner in beveiliging Desmidt naar de naam Benoit Security.

 

In Knokke zijn we ruim veertig jaar een gevestigde waarde onder de naam ‘Desmidt’, toch zijn Desmidt en Benoit al sinds 2000 één en dezelfde.

 

De geschiedenis van Desmidt Electronics begon in 1975 toen Werner Desmidt, geboren Knokkenaar, een lokale beveiligingsonderneming opstartte. In datzelfde jaar richtte ook mijn vader, Dirk Benoit, het familiebedrijf Benoit Elektronika op in Waregem.

 

In 2000 werd Desmidt Electronics overgenomen door Benoit Elektronika en gedurende vele jaren volgend op de overname, bleven beide zaken verder bekend onder hun oorspronkelijke naam.

 

Toen ikzelf, Liesbeth Benoit, tweede generatie in het familiebedrijf, in 2018 beide bedrijven overnam en ik in 2019 ook Tras Security uit Roosdaal onder hetzelfde dak een thuis gaf, zochten we naar een nieuwe huisstijl voor ons familiebedrijf.

 

Onze nieuwe look, nieuwe huisstijl, kleuren en logo bundelen we vanaf nu voor onze drie vestigingen onder één enkele naam: Benoit Security.

 

Naast onze nieuwe naam en ons nieuwe jasje, verandert er voor u als klant niks. We blijven onze service behouden. De gezichten, het team, de mensen, de locatie… ze blijven dezelfde.

 

We zijn geen groep. We opereren als een familie. Een huis van vertrouwen dat gebouwd is op de juiste fundamenten: mensen. Uw vertrouwde team in Knokke onder leiding van Tony Deketele zal zoals steeds 24u op 24u, 7 dagen op 7 voor u paraat staan!

 

 

 

Ik dank u voor het vertrouwen en heet u van harte welkom in ons vernieuwde kantoor.

 

Warme groet!

 

 

 

Liesbeth Benoit

bottom of page